TENTANG KAMI

putusanana

BUBUKA

 

Shenzhen Xinshizhan Machinery Co, Ltd.,located in shenzhen, China. We mainly do precision hardware processing, non-standard parts machining, and machinery parts. We are dedicated in manufacturing of custom engineered products for OEM market.

Urang diwangun ku hiji multibasa, tim ngalaman anu baris nuturkeun sarta mantuan anjeun unggal aspék na hambalan tina proyék Anjeun. Simkuring boga 6 insinyur, 12 operator, tanaga kontrol 3 kualitas na 4 jualan ...

produk

nepungan

  • Aluminium alloy cangkang processing, CNC machining bagian aluminium

  • Aluminium bagian kustomisasi, aluminium bagian alloy mesin ngolah

  • CNC bagian ngaropéa Aluminium bagian kustomisasi

  • Aluminium bagian alloy ngolah, patempatan mesin ngaropéa

  • Cahaya Hardware asesoris processing, ngaropéa cahaya bagian hardware

  • custom lampshades tinggi-tungtung, custom Aluminium bagian

  • CNC lathes processing, pamrosésan asesoris Hardware

  • Luhur-tungtung ngaropéa cahaya asesoris

  • Quality tinggi titanium alloy Gear

  • Shenzhen Factory High Paménta Adat Made Leutik 45 # Steel Mechanical spur Gear

  • Pabrik suplai precision tinggi baja spur sinter pinion gear

  • Gears spur Cina Factory Adat Plastik

  • CNC machining Aluminium bagian alloy, custom Modél asesoris Produsén

  • CNC machining Aluminium bagian alloy, Aluminium modél bagian

  • precision bagian aluminium Produsén

  • CNC machining Aluminium alloy bagian, asesoris model aviation

wartos

Service Kahiji