RRETH NESH

zbulim i madh

PREZANTIMI

 

Shenzhen Xinshizhan Machinery Co, Ltd.,located in shenzhen, China. We mainly do precision hardware processing, non-standard parts machining, and machinery parts. We are dedicated in manufacturing of custom engineered products for OEM market.

Ne jemi të përbërë nga një ekip, shumëgjuhësh me përvojë të cilët do të ndjekin dhe të ju ndihmuar në çdo aspekt dhe hap të projektit tuaj. Ne kemi 6 inxhinierë, 12 operatorë, të personelit të kontrollit të cilësisë dhe 3 4 shitjet ...

produktet

risi

LAJME

Shërbimi i parë