ЗА НАС

Пробивот

ВОВЕД

 

Shenzhen Xinshizhan Machinery Co, Ltd.,located in shenzhen, China. We mainly do precision hardware processing, non-standard parts machining, and machinery parts. We are dedicated in manufacturing of custom engineered products for OEM market.

Ние сме составени од повеќејазична, искусен тим кој ќе го следи и ќе ви помогнат во секој аспект и чекор на вашиот проект. Имаме 6 инженери, 12 оператори, персоналот на контрола на квалитет 3 и 4 продажба ...

производи

иновации

ВЕСТИ

Прва служба